Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / Lajme / Zgjidhet edhe ky Pr.oblem!! Ja si te leni Gr.uan Sht.atzëne në Mënyrë Natyrale

Zgjidhet edhe ky Pr.oblem!! Ja si te leni Gr.uan Sht.atzëne në Mënyrë Natyrale

1. Mbaj shënim datat e ciklit menstrua.Duke monitoruar ciklin menstrual do të kuptoni se kur është periudha e ovulimit në mënyrë që të tentoni më tepër në ato ditë. Veza e një femre është fertile vetëm për 12-24 orë pas lëshimit të saj ndërkohë që sperma e një mashkulli mund të rrijë në trupin e një femre deri në 6 ditë. Ka dhe disa aplikacione mjaft të thjeshta që duke regjistruar periodat të tregojnë dhe kalendarin e posaçëm për ju me ditët e fertilitetit.2.Gjatë periudhës së fertilizimit kryeni marrëdhënie sekuale një ditë po një ditë jo“Dritarja e fertilitetit’’ zgjat për një periudhë 6 ditore, pese ditë përpara ovulimit dhe …..shtypni posht r3kla.m3nn dhe menjeher ju hapet video ne vazhdim: