Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / Lajme / Shefi vendos ka.mera në z.yrë , sho.kohet kur sheh se si ia b.ën sek.retaresha ka.fen … (Video)

Shefi vendos ka.mera në z.yrë , sho.kohet kur sheh se si ia b.ën sek.retaresha ka.fen … (Video)

Një biznesmenn zbuloi një situatë të pazakontë në zyrat e tij, teksa po kontrollonte në fund të ditës atë që kamerat kishin kapur. Ai kishte porositur një kafe nga një punonjëse e kompanisë dhe në këto pamjee shikohet fare qartë momenti kur ajo shkon për të bërë kafenë. A ju shkon ne mendje ndonje gje se me cka e ka bere kafene? Mirëpo, në këto pammjee shikohett edhe momenti kur ajo ja bën kafenë me… Per te pare videon e plote shtip nerke.kkllam