Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / Lajme / Pla.ka ishte e pa.përb.allue.shme në sh.trat, ja çfarë më bë.ri…

Pla.ka ishte e pa.përb.allue.shme në sh.trat, ja çfarë më bë.ri…

Një djalë 22­ vjeçar i cili është dashuruar me një grua 43­vjeçare. Kjo e fundit është e lidhur njëkohësisht me dikë tjetër, gjë që e shqetëson djalin. A e do vërtetë ajo 22-vjeçarin apo po e përdor si lodër për dëshirat e saj seksuale?!Kjo është dilema e djalit, i cili i shkruan psikologes së “The Sun”:Letra e djalit:“Kam takuar një grua me të cilën bëj ‘seancat’ e seksit të egër, e cila ka moshën e nënës sime. Ajo është e mahnitshme, por jeton me një djalë tjetër. U takuam për herë të parë…….shtip nerek.kkllam per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: