Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / Lajme / Kjo Është Mj.ekja Nga Gjilani, Që I Sh.ëron Pa.cientët Zvi.cëran Vetem Duke Ua Ma.rre..

Kjo Është Mj.ekja Nga Gjilani, Që I Sh.ëron Pa.cientët Zvi.cëran Vetem Duke Ua Ma.rre..

Kjo Është Mjekja Nga Gjilani, Që I Shëron Pacientët Zvicëran Vetem Duke Ua Marre.. Bukuroshja shqiptare nga Kosova Naile Thaqi, e cila jeton në Zvicër, ndihet e privilegjuar që ka zgjedhur profesionin human si profesion të jetës. Ajo është bukuroshja e zgjedhur “Miss Grand Kosova 2014”,Falë bukurisë që e ka dhunti nga natyra dhe punës së saj të palodhshme, shkruan Teleskopi.Nailja ka hobi muzikën, sportin dhe vallëzimin dhe ka synime të qarta që të jetë një yll në të ardhmen për rezultatet që synon të arrijë ….Shtiyp R3kl.amen me poshte dhe shiko vijdeon e plote.